12. april 2013

Helg :)

Jeg hadde pizza forrige fredag, og hva er vel ikke bedre enn en god hjemmelaget pizza etter en travel uke?! Tenkte dele denne oppskriften med dere, kanskje dere blir inspirert til å lage en selv!

Det er absolutt ikke noe avansert, man kan kjøpe alt og bare legge på bunnen om man vil det. Jeg har ikke denne gangen laget pizzabunnen selv, men det er veldig enkelt om man har tid til det.
Tomatsausen har jeg laget, og den ble kjempe god!


Dette trenger du:
1/2 gul løk
1 fedd hvitløk
1 ss olivenolje
1 boks hermetiske tomater
(tomatpure)
Chilli, frisk basilikum, pepper og salt

Ost
Cherrytomater
Oreganokrydder 

Spekeskinke
 Ruccula
Pinjekjerner

Tomatsaus:

Fres ønsket mengde løk og hvitløk i litt olje i en kjele. Jeg hadde i ca. 1/2 løk og ett fedd hvitløk.
Når løken har fått en gyllen farge heller du oppi hermetiske hakkede tomater og evt litt tomatpure. Dette hadde ikke jeg oppi. Står den lenge nok på svak varme og koker seg ned blir den fin i konsistensen for det. 
Smak til med pepper og salt. Jeg hadde oppi litt chilli og frisk basilikum også :)
La det koke lenge på svak varme, hvertfall til den er halvert.
Ha den på pizzabunnen.
Legg på ost og delte cherrytomater, jeg hadde også på litt oreganokrydder.
Sett inn i forvarmet ovn, følg anvisning som står på pizzabunnens embalasje eller i oppskriften!


Her har jeg laget en liten bit til lillegutt med ost og skinke. La av litt av tomatsausen til han før jeg hadde i chilli og pepper og salt.

Mens du venter gjør klart tilbehøret.
Skyll ruccula, legg frem spekeskinke (norsk eller spansk)
Stek lett på pinjekjernene





Legg ønsket mengde på av alt når pizzaen er ferdig stekt!


Beste pizzaen jeg vet om!!

Goooood helg!! :)

2 kommentarer:

  1. Lekkert Tina! Ble sulten nå :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Du må prøve denne Vigdis!!! Pizza blir ikke det samme igjen :D

      Slett

Utrolig takknemlig for at du tar deg tid til å besøke bloggen min og legge igjen en tanke :)