3. april 2013

Hytteliv

Påsken og ferien er over for denne gang, men som jeg har kosa meg i solen med de aller nærmeste! Jeg kan ikke huske sist det var en så solrik påske som i år, skyene kom en liten sving innom på søndagen, ellers har himmelen vært knall blå og snøen og fjellet har glitret så vakkert!


Vi har tilbrakt tiden på hytta. Ingenting er som en rolig og behagelig hytteferie. Har virkelig ladet batteriene denne gangen :)

Tok noen detaljebilder av pynten vi har der, av slike ting jeg forbinder med hytteliv og hyttas historie og personlighet!Elsker den mørkebrune stolen. Den er ikke så gammel, men vi har to som har noen år på seg og tenkte vi skulle trekke de om, for de er kjempe gode å sitte i. Som de fleste vet så koster jo slike ting flesk, så når det nesten blir rimeligere å kjøpe nye, så gjorde vi det. Bordet er heller ikke så gammelt, men det har en utrolig fin brunfarge som passer så bra på hytta :)Det blå fatet er laget her på Røros. Fantastisk blåfarge, minner meg om havet, elsk!!!


Lille Leon koste seg masse i solen og påskeværet han også. Siden han ikke går enda ble det ikke lekt så masse ute, men på det som var snøfritt på terrassen fikk vi noen timer ute i friskluft. Han var veldig opptatt av å følge med på pappan når han måkte litt snø. Han visste ikke helt om han likte den høye skrapelyden, men det gikk nå bra  :)
Pyntestenene rundt søylene på terrassen var det utrolig morsomt å plukke ut og hive rundt. 

Har du hatt en fin påske?! 
Her gikk det nå ned x antall kvikklunsj for ikke snakke om M :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Utrolig takknemlig for at du tar deg tid til å besøke bloggen min og legge igjen en tanke :)