19. mars 2013

Høytiden for gult er her

Nå er det straks påske, solen skinner som aldri før ute, den varmer godt i ansiktet, snøen bader i dets lys og varme og vårfølelsen melder seg umiddelbart! 
Jeg elsker farger, men har ikke spreke farger i huset når det kommer til interiør. Jeg syntes det er behagelig og godt for øyet med hvite og dempede toner her inne. Men blomster kan bugne av farger så masse de vil! Det er som et friskt pust i hverdagen :) 
Jeg har som alle andre skaffet meg gule blomster, dog ikke påskeliljer eller tulipaner. Som dere har lest i et innlegg for ikke lenge siden så husker dere at tulipaner ikke kommer inn i huset her på en stund  ;) har du ikke lest innlegget finner du det her.
Jeg har handlet meg gule grenroser! :)
Sammen med blomstene har jeg et lite kaffeservise som jeg har fått etter farmor. 
Det er så nett og fint! :) 
I påsken kommer mamma og pappa oppover. De skal ligge på hytta som ligger drøye 1,7 mil herifra. Jeg gleder meg masse! Vi har kjøpt fjellpulk og skal vel ta skiene fatt, ut i påskesolen med kvikklunsj og appelsin. 
Toddy må være med også! Tihi :) 
Hva skal du i påsken?

Ønsker deg en gul og fin høytid!


2 kommentarer:

 1. Hei Tina, vi drar til Trysil i morgen lørdag og blir der hele påsken. Det er meldt om mye fint vær så vi gjør nok som dere og pakker snippsekken og bare nyter livet og påsken. Ha en glad og deilig påske. Hils alle kjente. Klem fra tante Brit. ����

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Dere gjør det ja, trivelig! Håper virkelig været er med oss, litt kaldt enda kjenner jeg, men håper det blir bra i solveggen! :D

   Goood påske, hils alle!!

   Slett

Utrolig takknemlig for at du tar deg tid til å besøke bloggen min og legge igjen en tanke :)