11. februar 2013

Bestilt, bestilt, bestilt!!

Blåmandag.. knerten har ikke sovet godt i natt, og etter en hektisk helg passet selvfølgelig dette veldig dårlig. I tillegg har jeg vært slalomenke. Mannen i huset er på guttetur i Alpene.
Men jeg har faktisk somlet meg til å endelig bestille bilder til huset. Jeg har en masse rammer, de fleste henger faktisk oppe på veggen, men de er bildeløse. Jeg er ikke lynet med å få gjort ting har jeg merket. Grunnen er nok at jeg kvier meg litt til å innrede huset. Jeg vil ikke kjøpe ting for å fylle tomrom, jeg vil kjøpe ting når jeg virkelig finner noe jeg bare mååå ha. Og nå føler jeg at jeg har funnet de bildene jeg vil vise til kjente og kjære. 
Kan nesten ikke vente til de kommer i posten!!! 
Imens får dere se litt hvordan jeg har det enn så lenge. 


Avtrykket i gips er Leons fot fra i sommer. De grå englevingene er fra panduro og hjerte med hvit ramme rundt kjøpte jeg for sikkert 10 år siden om ikke mer!


Det tok meg også laaaang tid å finne ut hva jeg ville ha i hjørnet bak sofaen. Endelig fant jeg lampen som satte prikken over ien på Bohus. Jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd :) 
De hvite hyllene er fra Sprell. En av favorittene og passer perfekt inn i 
mitt litt stramme interiør. Elsk!
Jeg har også samme hyller til gutterommet i Ocean farger. Bilde på disse kan du se her.
De har ikke kommet på på veggen enda. Vi har altfor mange senger der inne til at vi får plass, vi har nemlig beholdet gutterommet som et gjesterom enn så lenge :)

Appelsiner må også til nå vinterstid, elsker appelsiner og nå er de rågode!!

Ha en fin mandag og fin uke!!

2 kommentarer:

 1. Hei Tina, så stilig du har fått det. ��Du er flink når det gjelder interiør også ser jeg. Jeg vurderer å kjøpe noe lignende som den stigen du har pledd på til å bruke på badet til håndklær. Har ikke lyst til å skru så mye i flisene i det nye huset.
  Klem fra tante Brit. ��

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei tante Brit! Takk, det begynner å ta litt form nå. Jeg har virkelig grublet og grublet på alt jeg har kjøpt til huset så jeg ikke skal angre etterpå. Kanskje grublet litt vel lenge på noen ting, men men ;) hahaha!! Stigen er genial og passer også perfekt på badet. Tenkte ha en på badet selv, men har ikke plass :)

   Slett

Utrolig takknemlig for at du tar deg tid til å besøke bloggen min og legge igjen en tanke :)