5. januar 2014

NIB utfordring - blanke ark på kjøkkenet

Nytt år, nye muligheter!
Denne måneden går NIB- jentenes utfordring ut på å vise ditt unike kjøkken, alle har hver sin stil, alle har en eller annen måte å sette sammen forskjellige stiler på slik at det blir ens personlige preg, noe bare du har, for du er unik :)

Jeg sliter litt med lyset denne dagen med lett overskyet og lav sol, gud som jeg gleder meg til sommeren når det er lenge lyst, og skikkelig lys ute!
Men jeg tar utfordringen for det, denne gangen sponset av NKI nettstudier, besøk gjerne bloggen deres her. 

Ønsker du å se andre bidrag til denne utfordringen, kan du klikke deg videre her. 


 Kjøkkenet vårt var opprinnelig delt fra stua, som en firkant inne i rommet. Dette likte jeg ikke, spesielt den daværende L-formede stua, så vi slo ned alle veggene, tok bort vinduet som pekte mot baksiden og rett inn i en skrent og satte opp høyskap. 
Elsker øya mi, selv om jeg selvfølgelig ville ha vært foruten pipa som vi måtte bygge øya rundt, men alt i alt så er det veldig hyggelig at kjøkkenet ikke er innenfor fire vegger, men et mer sosialt sted hvor man kan få med seg det som skjer selv når man lager mat! Bardisken laget vi slik at man kan sitte og spise der, eller at gjestene kan følge med på matlagingen mens man småprater :) elsk!

Ønsker alle en fin uke! :)

4 kommentarer:

 1. Så fint og lyst kjøkken!
  Lykke til i utfordringen!
  NydeligFlott klem fra Julie :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! :) hyggelig å høre. Jeg sniktittet på bloggen din, og likte veldig godt settekassen din på kjøkkenet med masse pastellfarger! Elsk!
   Lykke til i utfordringen! :D

   Hilsen Tina :)

   Slett
 2. Kjempefint kjøkken, lyst og trivelig, lykke til i utfordringen :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for fine ord :)
   Hilsen Tina :)

   Slett

Utrolig takknemlig for at du tar deg tid til å besøke bloggen min og legge igjen en tanke :)